Ik ben Lindsey en ik ben 11 jaar. Ik zwem 2 keer in de week, op dinsdagavond en zaterdagochtend. Ik zwem al 3,5 jaar. Ik heb 25 maart een pr van 11 seconden op de 200 meter schoolslag gezwommen in het 50 meterbad in Alkmaar. Het was wel even wennen om in een 50 meter bad te zwemmen. De wedstrijd ging goed en ik heb een leuke wedstrijd met de meiden gehad. 🙂

Groetjes
Lindsey

 

 

Zondag 25 maart was de laatste Junioren-jeugd wedstrijd van dit seizoen.

Wendy Meendering-Beets en Meint Kaspers hadden tijd vrij gemaakt om Kyara Beets, Maaike Buck, Pelin Guler, Bente Kaspers, Thom Meendering, Ivo Naastepad, Lindsey Privee, Thomas Smit, Sofie Verhoek, Jenny Vesteeg en Maaike Vlaar te coachen.

Maaike Buck wist 5de te worden op de 200m vlinderslag, en plaatsen zich daardoor in de finale. Maaike wist in de finale te eindigen als 2de en ging dan ook naar huis met een mooie zilveren medaille.
Maaike wist op de 50m vrijeslag eerste te worden, en op de 100m vrijeslag nog eens 3de.

Bente Kaspers wist op de 200m vlinderslag achtste te worden een plaatste zich daarom in de finale, in de finale is Bente 5de geworden.

Ivo Naastepad wist op de 400m wisselslag 4de te worden, en haalde een finale plaats. Helaas kon hij de finale niet zwemmen, ivm huiswerk.

Thomas Smit wist op de 400m wisselslag 3de te worden, en plaatsen zich in de finale. Ook Thomas kom de finale niet zwemmen door te veel aan huiswerk.

Je

Maaike Vlaar wist op de 200m vlinderslag 9de te worden, en kwam daardoor op de reserve lijst voor de finale. Door een afmelding mocht ze als nog de finale zwemmen en daar werd ze 8ste.nny Versteeg wist op de 200m schoolslag 7de te worden, en wist zich daardoor te plaatsen in de finale. Jenny wist als 7de aan te tikken in de finale.

Wendy en Meint kunnen terug kijken op een prima laatste Junioren-jeugd wedstrijd, met mooie persoonlijke records, en mediales.

Iedereen bedankt die heeft geholpen dit seizoen bij de Junioren-jeugd wedstrijd.